contact@gotvimesofico.mk
Category

Uncategorized

Летни Тиквички

Полнети тиквички ми е едно од омилените ручеци! Ги имам пробано во сто варијанти оваа е една од подобрите! Нема месо и...
Read More

Салата со ракчиња

Ми се пријаде нешто лесно, нешто што лесно се прави и што лесно се вари! Салатица прва лига! Набавив исчистени мали ракчиња (400гр)...
Read More

Баварски Переци

Дефинитивно најдобриот рецепт за баварски переци! 😉 Во сад за месење ќе ставите 250гр брашно, 150гр млака вода, 1 лажичка сол, 1...
Read More