contact@gotvimesofico.mk
Month

јули 2018

Салата со плаво сирење

Затопли времево па може наместо класичен оброк да си дозволиме некоја салатичка! 😉Ќе исецкате третина од главица ајсберг салата – ја обожавам...
Read More

Капрезе салата

Капрезе е уствари наједноставната салата во која ви се битни само квалитетот на состојките! Од причина што Македонија има многу добар домат,...
Read More