contact@gotvimesofico.mk
Day

март 2, 2018

Салата со ракчиња

Ми се пријаде нешто лесно, нешто што лесно се прави и што лесно се вари! Салатица прва лига! Набавив исчистени мали ракчиња (400гр)...
Read More