contact@gotvimesofico.mk
Day

ноември 27, 2017

Чоколадна Торта

Види кога се работи за чоколадна торта јас сум многу едноставен и конкретен! Сакам да биде цела чоколадна! Знам дека има доста...
Read More

Чоколадна пица

Овој рецепт децата го обожаваат! Никогаш не можете да згрешите со оваа пица! 😉 Замесувате тесто од 1кг брашно (по можност тип00),...
Read More

Фритери

Ми се пријаде нешто меѓу пилешки прсти и бечка шницла! И ми текна на овој рецепт, прв пат го пробав кај еден...
Read More