contact@gotvimesofico.mk
Day

јануари 19, 2017

Цементиран Крап

Цементиран крап е еден од македонските традиционални класици! На овој начин крапот ми е најсладок! 😉  Набавив Крапче од околу 5кг, така...
Read More