contact@gotvimesofico.mk
Month

јануари 2017

Пене ал Форно

Станувам сабајле и прво што ми падна на памет беше потпечена паста… Идам до шпајз да видам дали имам “Пене Ригате” паста,...
Read More

Цементиран Крап

Цементиран крап е еден од македонските традиционални класици! На овој начин крапот ми е најсладок! 😉  Набавив Крапче од околу 5кг, така...
Read More

Чоколадна баклава

Значи на репертоар дојде госпожа Баклава! Многу сериозен десерт кој е посебна мајсторија на секој готвач. Мојата баклава оди вака: Во мало...
Read More