contact@gotvimesofico.mk
Day

октомври 3, 2016

Туна Салата

Мислам дека не постои човек што не јадел туна салата. Моето работно искуство по скопските бистро барови кажува дека туна салатата се...
Read More

Крем супа од пченка

Во последно време, оваа супа е многу популарна! Посебно во “finedining” рестораните. Како идеја ја земав од многу добар ресторан во Њу...
Read More