contact@gotvimesofico.mk
Month

август 2016

Биг Мек ала Фичо

Има само нешто боље од неговото величество Бургер! Тоа нешто се вика Биг Мек! Нема да должам ќе преминам на рецептот зошто...
Read More

Артемиде Салата

Овој рецепт го нареков “Артемиде” заради сортата на оризот, токму така се нарекува овој тип на ориз! Специфично е што се произведува...
Read More

Сорбе од диња

Во животов имам изедено околу еден шлепер сладолед! Цело време се обидувам да направам домашен сладолед кој ќе биде добар како некои...
Read More

Падобранци

Падобранците се единственото нешто што ме потсеќа на стара чаршија, едноставно не би можел да ја замислам чаршијата без овој традиционален, одличен...
Read More