contact@gotvimesofico.mk
Month

јули 2016

Шпагети Помодоро

Оваа паста се смета за една од најтешките за спремање од причина што користите само две состојки, а треба да извадите перфектен...
Read More

Пинџур

Си го листам блогот и не ми се верува дека не сум направил пинџур, чоече…! Идам на пазар, купувам 2 мали средни...
Read More

Потпечени Тортиљони

Кога се работи за потпекување паста, тортиљоните се одлична форма! Заради спиралната форма задржуваат повеќе мастраф, па така се многу повкусни! Исто...
Read More

Фиш Сендвич

Денес ми се пријаде нешто лесно, ама тоа нешто лесно ќе го претворам во многу кул сендвич! Земате ½ филета од панга...
Read More

Месни Крокети

Брзо мезе, лесно мезе, нема утка! Се мислев што да мезам и зборам со Тина, моја многу добра пријателка и колешка и...
Read More