contact@gotvimesofico.mk
Day

јуни 17, 2016

Пилешка закуска

Во Америка се познати под називот “нагетс”, во Бугарија ги викаат “хапки”, а ние во Македонија си го викаме пилешко поховано, тоест...
Read More