contact@gotvimesofico.mk

10
јун

Стадион од Грицки

Сите се спремаме за вечер да гледаме отварање на Европското првенство во Франција, по тој повод ја поканив другари да дојдат и да гледаме и да ви кажам им спремив еден куп грицки, да не паднеме со килажа! :)

Овде нема некој посебен рецепт, колку грицки имате – толкав стадион ќе си изградите! :)

FIC_0299 FIC_0289

FIC_0292

Остави коментар