contact@gotvimesofico.mk

Предјадења

Пушти го приборот на загревање!

Салата со плаво сирење

Затопли времево па може наместо класичен оброк да си дозволиме некоја салатичка! 😉Ќе исецкате третина од главица ајсберг салата – ја обожавам оваа зелена салата...
Read More

Полнети печени шампињони

  Мезе над мезињата! Многу вкусно и лесно за правење…Ќе набавите поголеми шампињони со мало ноже ќе го извадите стеблото и ќе ги издлабите внимателно....
Read More

Капрезе салата

Капрезе е уствари наједноставната салата во која ви се битни само квалитетот на состојките! Од причина што Македонија има многу добар домат, Капрезе е на...
Read More

Брускети

Фудбалот кај и да е ќе почне, се собирате пред ТВ и нормално ви треба мезенце!   Што правите, багет леб го сечете на косо...
Read More
1 2 3 17