contact@gotvimesofico.mk

Посно

Без паника, и посното е вкусно!

Лаврак со туна пате

Кога ќе решите да правите комплетно рибно мени, ова ви е одлична комбинација! 😉 Прво ќе набавите свеж Лаврак, јас секогаш ја филетирам. Откако ќе ја...
Read More

Банана Леб

Абе види, западниот свет го вика банана леб (banana bread) јас би рекол банана колач. Ок изгледа како леб ама вкусот му е како на...
Read More

Веган Бургер

Сум бил скептик дека вегански бургер може да биде вкусен… Ми збореле луѓе дека овој тип на бургери се многу вкусни итн. итн. Вчера ме...
Read More

Турска супа од леќа

Ова ми е еден од омилените турски рецепти после Лахмаџун! Деновиве ќе ви направам и Лахмаџун за да видите за што зборам! Али многу добар...
Read More