contact@gotvimesofico.mk

Главни јадења

Големо финале на масата!

Зеленчукова Лазања

Ова е малку поинаква лазања, различно се гради од стандардната. Превкусна е! На рингла ќе ставите длабоко тенџере и во него ќе спуштите 1 ситно...
Read More

Сендвич за паметење

Ова е дефинитивно сендвич на кој долго ќе се сеќавате и секогаш ќе сакате да го повторите! И тоа е супер момент кај овој рецепт!Ок,...
Read More

Сараевски Ќебап во Тортиља

За многу години празникот! Многу од вас денешниов ден ќе го поминат пред скаричка вртејќи разновидни месни специјалитети. Мојот предлог за денес е Сараевски ќебап!...
Read More